Login
ลืมรหัสผ่านหรือเข้าสู่ระบบไม่ได้? คลิกที่นี่
ฮิลตันก้าวเข้าสู่ปีที่ 100 อย่างยิ่งใหญ่ พร้อมเฉลิมฉลองทั่วเอเชียตะวันออกเฉียงใต้
ฮิลตัน, หนึ่งในเครือโรงแรมที่เติบโตเร็วที่สุดในโลก, ได้เริ่มเฉลิมฉลองปีที่ 100 ในภูมิภาคเอเชียตะวันออกเฉียงใต้. ฮิลตันอยากแสดงให้เห็นถึงเรื่องราวของ “ฮิลตัน เอฟเฟค” โดยการบอกเล่าผ่านกิจกรรมต่างๆ ที่จะถูกจัดขึ้นในวันที่ 31 พฤษภาคม 2019 ซึ่งกิจกรรมเหล่านี้จะถูกจัดโดยทีมงานของฮิลตันมากกว่า 12,000 ชีวิตใน 9 ประเทศเพื่อที่จะส่งเสริมชุมชนและสร้างความประทับใจไม่รู้ลืมสำหรับแขกทุกท่าน

สานต่อปณิธานของคุณคอนราด ฮิลตัน, โรงแรมต่างๆ ทั่วภูมิภาคร่วมกันก้าวเข้าสู่ปีที่ 100 ด้วยการตอบแทนและสนับสนุนชุมชนใกล้เคียง แทนคำขอบคุณจากฮิลตันสู่ชุมชน อาทิเช่น ที่โรงแรมฮิลตัน สุขุมวิท กรุงเทพฯ และ ดับเบิ้ลทรี บาย ฮิลตัน สุขุมวิท กรุงเทพฯ ซึ่งตั้งอยู่ใจกลางมหานครกรุงเทพ เช่นเดียวกับทุกโรงแรมในเครือฮิลตันทั่วภูมิภาคเอเชียตะวันออกเฉียงใต้ จะจัดงานเฉลิมฉลิงครบรอบ 100 ปีของฮิลตันโดยมีเป้าหมายหลักคือการคืนความสุขสู่ชุมชนด้วยโปรเจคที่เรียกว่า “ลินเนน ฟอร์ โฮป – แบคทูไลฟ์โปรเจค” โดยในโปรเจคดังกล่าว พนักงานฮิลตันได้ร่วมกันทำผ้าเช็ดหน้าที่ทำจากผ้าปูเตียงที่ไม่ได้ใช้งานแล้ว เพื่อนำมาบริจาคให้แก่ชุมชน ในวันที่ 23 พฤษภาคม ทีมงานจากฮิลตันได้เข้าเยี่ยมบ้านพักคนชราบางแคเพื่อที่จะบริจาคผ้าเช็ดหน้า, ผ้าอ้อม และ อาหารแห้งให้กับคนชราที่อาศัยอยู่ ณ บ้านพักคนชรา และ ในวันที่ 30 พฤษภาคม ทีมงานก็ไปมอบความสุขให้แก่ชุมชนอีกครั้งด้วยการไปที่วัดพระบาทน้ำพุ หรือ มูลนิธิธรรมรักษ์เพื่อช่วยเหลือผู้ป่วยโรค HIV และมอบผ้าเช็ดหน้า, ผ้าอ้อม และ อาหารแห้งให้แก่มูลนิธิ นอกเหนือจากนั้น ตั้งแต่วันที่ 27 ถึง 31 พฤษภาคม ทั้งสองโรงแรมจะจัดกิจกรรม “เกสท์ ออฟ เดอะ เดย์” ซึ่งจะสุ่มเลือกแขกผู้โชคดีหนึ่งท่านในแต่ละวันเพื่อที่จะเซอร์ไพรส์และแสดงความยินดีกับแขกเหล่านั้นพร้อมเชิญแขกเหล่านั้นเข้าร่วมถ่ายรูปฉลองครบรอบ 100 ปีของฮิลตัน และ ที่สำคัญที่สุดแขกเหล่านั้นจะได้รับสิทธิประโยชน์ต่างๆ อาทิ ได้รับเอกสิทธิ์ปรับระดับของห้องพักให้เป็น เอ็กเซ็กคูทีฟ สวีท หรือ เพรสสิเด้นเชียล สวีท ในฝั่งของโรงแรมฮิลตัน สุขุมวิท กรุงเทพฯ และ ดีลักซ์ สวีท ในฝั่งของโรงแรมดับเบิ้ลทรี บาย ฮิลตัน สุขุมวิท กรุงเทพฯ รวมถึงแขกผู้โชคดีจะได้รับชุดของสมนาคุณฉลองโอกาสพิเศษที่ฮิลตันมีอายุครบรอบร้อยปี พร้อมกับ สิทธิ์ทานมื้อค่ำฟรีที่ห้องอาหารดีไลท์สำหรับสองท่าน หรือ ทานชุดเซ็ตเมนูมื้อค่ำที่ห้องอาหารสกาลินีสำหรับสองท่าน

ในประเทศสิงคโปร์ กลุ่มโรงแรมในเครือฮิลตัน ได้แก่ โรงแรมคอนราด เซ็นเทนเนียล สิงคโปร์, ฮิลตัน สิงคโปร์ และ ฮิลตัน การ์เดน อินน์ สิงค์โปร เซรังกูน ได้ร่วมกันจัดทำโครงการมอบสิ่งดีดีคืนสู่สังคมร่วมกับหลากหลายองค์กรที่ไม่แสวงหาผลกำไร ได้แก่ มูลนิธิ บอยส์ ทาวน์, ศูนย์พัฒนาเด็ก เฮลตี้ สตาร์ท และ ครัวกฤษณะ

ในประเทศเวียดนาม ฮิลตัน ดานัง ได้อุทิศ 100 ชั่วโมงในการช่วยเหลือเด็กกำพร้าและปลูกต้นไม้ 100 ต้น ตามแนวทางของโครงการร่วมรับผิดชอบต่อสังคมของฮิลตัน “Travel with Purpose” นอกจากนั้น โรงแรมต่างๆในเครือฮิลตันที่ประเทศมาเลเซีย อาทิ ดับเบิ้ลทรี รีสอร์ท บาย ฮิลตัน ปีนัง, ฮิลตัน การ์เดน อินน์ ปูชง และ ฮิลตัน เปอตาลิงจายา จะร่วมกันจัดเลี้ยงมื้อค่ำแก่เด็กๆผู้ด้อยโอกาส นับเป็นมื้ออาหารแรกหลังจากเดือนถือศีลอดพร้อมไปกับพนักงานฮิลตัน เนื่องจาก การเฉลิมฉลอง 100 ปีของฮิลตัน ตรงกันกับเดือนศักดิ์สิทธิ์รอมฎอน

และเพื่อเป็นการตอบแทนเพื่อนพนักงานที่รับหน้าที่สำคัญในการมอบการบริการอันไร้ที่ติแด่แขกทุกท่านในทุกทุกวันของการทำงาน, โรงแรมในเครือฮิลตันทั่วภูมิภาคเอเชียตะวันเฉียงใต้จะร่วมกันจัดกิจกรรมแทนคำขอบคุณมากมาย รวมถึง ภาพยนต์สุดพิเศษ “ฮิลตัน เอฟเฟค” ที่ถูกจัดทำขึ้นโดย ฮิลตัน เปอตาลิงจายา เพื่อที่จะยกย่องความพากเพียรของเหล่าพนักงานทั้งในอดีตตลอดจนถึงปัจจุบันซึ่งเป็นปัจจัยสำคัญในความสำเร็จของโรงแรมในเครือฮิลตัน และ โครงการ “100 ชั่วโมงแห่งการเรียนรู้” ที่ถูกจัดขึ้นโดย โรงแรม ดับเบิ้ลทรี บาย ฮิลตัน กัวลาลัมเปอร์ ซึ่งจะทำหน้านำเสนอความรู้ผ่านชุดการเรียนรู้ภายในองค์กรสำหรับสมาชิกในทีม

นอกจากนั้น แขกที่มาใช้บริการที่โรงแรมในเครือฮิลตันทั่วภูมิภาคจะได้รับเชิญให้เข้าร่วมในการเฉลิมฉลองนับถอยหลังสู่ปีที่ 100 ไปพร้อมๆ กันผ่านกิจกรรมต่างๆ ได้แก่
- แขกที่เข้าพักกับฮิลตัน การ์เดน อินน์ ปูชงในวันที่ 31 พฤษภาคม จะได้รับการต้อนรับอย่างอบอุ่นด้วยลูกอมและคัพเค้ก ทั้งหมดเป็นจำนวนอย่างละ 100 ชิ้น แทนคำขอบคุณจากฮิลตัน
- ฮิลตัน กัวลาลัมเปอร์จะเชิญชวนแขกที่เข้าพักมาร่วมในพิธีตัดเค้กเฉลิมฉลองครบรอบ 100 ปีฮิลตัน และแขกจะได้รับเค้กสุดพิเศษ 100 ปีฮิลตันเมื่อเข้าเช็คอินกับทางโรงแรม
- ในวันที่ 31 พฤษภาคม ฮิลตัน มะนิลา จะมอบส่วนลดพิเศษ 50 เปอรเซ็นต์สำหรับมื้อเที่ยงและมื้อค่ำให้แด่แขก 100 ท่านแรก ณ ห้องอาหารคูซิน่า
- โรงแรมคอนราด เซ็นเทนเนียล สิงคโปร์ ออกชุดน้ำชายามบ่ายแบบพิเศษเพื่อเสิร์ฟที่ล็อบบี้เฉลิมฉลองปีที่ 100 ของฮิลตัน ซึ่งความพิเศษนั้นอยู่ที่แขกจะได้ลิ้มลองเมนูเลื่องชื่อมากมายจากหลากหลายโรงแรมในเครือฮิลตันทั่วโลกตลอด 100 ปีที่ผ่านมารวมถึงเมนูเอ้กเบเนดิกต์ และเค้กเรดเวลเวท

“ในฐานะผู้บุกเบิกที่มีประวัติศาสตร์มายาวนานถึง 100 ปีในอุตสาหกรรมการท่องเที่ยว, เราถือครองโอกาสที่จะทำให้โลกของเราเป็นที่ที่ดีกว่าเดิม และ คงไว้ซึ่งความสวยงามและความอุดมสมบูรณ์ของชุมชนเพื่อให้คนรุ่นหลังได้มีโอกาสชื่นชมเช่นกัน” พอล ฮัตตัน รองประธานฝ่ายปฏิบัติการฮิลตันภูมิภาคเอเชียตะวันออกเฉียงใต้ กล่าว

นอกเหนือจากนั้น พอล ฮัลตัน ยังได้เสริมอีกว่า “การที่เป็นหนึ่งในเครือโรงแรมที่เติบโตได้รวดเร็วที่สุดในเอเชียตะวันออกเฉียงใต้ทำให้เรามีโอกาส อีกทั้ง ความรับผิดชอบสำคัญในการดูแลสิ่งแวดล้อมและชุมชน มันน่าทึ่งมากที่ได้เห็นเพื่อนพนักงานของเรามารวมตัวกันและอุทิศให้แก่ชุมชนพร้อมร่วมเป็นสักขีพยานให้กับเหตุการณ์ครั้งสำคัญของเราในครั้งนี้ด้วย ในท้ายที่สุดแล้ว เราเป็นองค์ที่ให้บริการและมอบความสุขให้แก่ผู้คน เพราะฉะนั้นเพื่อนพนักงานจึงถือเป็นหัวใจหลักของความสำเร็จที่เกิดขึ้น เราคงไม่สามารถมาถึงจุดนี้ได้หากปราศจากพวกเค้า”

ฮิลตันในตอนนี้มีโรงแรมในเครือทั้งหมดในภูมิภาคเอเชียตะวันออกเฉียงใต้จำนวน 39 แห่งและมีห้องพักรับรองมากกว่า 12,000 ห้องใน 9 ประเทศ และมีอีก 51 โรงแรมที่กำลังจะเปิดให้บริการในอีก 3 ถึง 5 ปีข้างหน้า ซึ่งภูมิภาคเอเชียตะวันออกเฉียงใต้เองนั้นถือเป็นเครื่องมือสำคัญในการเติบโตของฮิลตันโดยการเป็นผู้บุกเบิกเข้าถึงจุดหมายปลายทางใหม่ๆ นั่นรวมถึงการเปิดตัวของโรงแรมในเครือฮิลตันที่ประเทศพม่าซึ่งก็คือ ฮิลตัน เนปิดอว์ ที่เปิดตัวไปในปี 2014 ที่ผ่านมา และการเปิดตัวของโรงแรมในเครือฮิลตันในกรุงมะนิลาเมื่อปีที่ผ่านมา มากไปกว่านั้น ฮิลตันมีแผนที่จะเปิดตัวโรงแรมฮิลตัน ดีลี ปาร์ม สปริง ในประเทศติมอร์ เลสเต ในปี 2020 ที่จะถึงนี้ด้วย ซึ่งไม่ได้เป็นเพียงการเปิดตัวแบรนด์ยักษ์ใหญ่อย่างฮิลตันเข้าไปในประเทศติมอร์ เลสเต แต่ยังเป็นเป็นเครือโรงแรมนานาชาติเครือแรกที่ได้เข้าสู่ตลาดของติมอร์ เลสเต.

สำหรับข้อมูลเพิ่มเติมเกี่ยวกับ “ฮิลตัน เอฟเฟค” และ ผลกระทบในเชิงบวกของฮิลตันต่อชุมชนและวัฒนธรรมทั่วโลก โปรดไปที่เว็บไซต์ The Hilton Effect
###

About Hilton
Hilton (NYSE: HLT) is a leading global hospitality company with a portfolio of 17 world-class brands comprising more than 5,600 properties with nearly 913,000 rooms, in 113 countries and territories. Dedicated to fulfilling its mission to be the world’s most hospitable company, Hilton earned a spot on the 2018 world’s best workplaces list, and has welcomed more than 3 billion guests in its nearly 100 year history. Through the award-winning guest loyalty program Hilton Honors, more than 85 million members who book directly with Hilton have access to instant benefits, including digital check-in with room selection, Digital Key, and Connected Room. Visit newsroom.hilton.com for more information, and connect with Hilton on Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram and YouTube.

Hilton, one of the fastest-growing hospitality companies in the world, has kick-started its 100th anniversary celebrations in South East Asia. In the lead-up to its centennial milestone on 31 May 2019, the global hospitality company aims to bring what it coined “The Hilton Effect” to life through a series of initiatives that will involve more than 12,000 Team Members across nine countries to impact communities and surprise guests.

Following in the footsteps of founder Conrad Hilton, hotels across the region are celebrating by engaging the communities in which they operate.

For example, At the Hilton Sukhumvit Bangkok and DoubleTree by Hilton Sukhumvit hotels, located side by side in downtown Bangkok, the centenary celebrations focus upon support to the local community with a project called ‘Linen for Hope – Back to Life Project’. Team members have been making napkins from bed linen no longer used by the hotels. On 23rd May, team members visited the Bangkae Home for the Elderly in the city to deliver napkins, diapers and dried food. On 30th May, the ‘Linen for Hope – Back to Life Project’ continues with team members visiting the Wat Prabath Namphu Foundation, an organisation that cares for HIV patients, to make a similar donation. On 27th to 31st May, the two hotels will each select a ‘Guest of the Day’. The lucky guests will be greeted and congratulated upon arrival; have photos taken with Hilton centenary props, and receive exclusive benefits including a complimentary upgrade to an Executive Suite or a Presidential Suite at Hilton Sukhumvit Bangkok and a Deluxe Suite at DoubleTree by Hilton Sukhumvit Bangkok. All the lucky ‘Guests of the Day’ will receive special amenities under the anniversary theme as well as a complimentary buffet dinner for two persons at Dee Lite or complimentary free set dinner for two at Scalini.
In Singapore, the company’s three hotels – Conrad Centennial Singapore, Hilton Singapore and Hilton Garden Inn Singapore Serangoon have committed to a year of giving back to the community through various partnerships with non-profit organisations including Boys’ Town Charity, Healthy Start Child Development Centre and Krishna’s Kitchen.

In Vietnam, Hilton Da Nang has committed 100 hours of work at orphanages and pledged to plant 100 trees in line with Hilton’s corporate social responsibility commitment Travel with Purpose, whilst in Malaysia hotels such as DoubleTree Resort by Hilton Penang, Hilton Garden Inn Puchong and Hilton Petaling Jaya will be hosting a dinner for underprivileged children to break their fast alongside Team Members, as Hilton’s 100th anniversary coincides with the holy month of Ramadan.

To give thanks to Team Members who are at the forefront of delivering exceptional experiences to guests every day, Hilton’s properties in South East Asia will be rolling out a series of initiatives including a special Hilton Effect film by Hilton Petaling Jaya to showcase the efforts past and present Team Members have put into building the success of the hotel, as well as a new “100 Hours of Learning” programme by DoubleTree by Hilton Kuala Lumpur which would introduce cross exposure through a series of in-house learning modules for Team Members.

Guests at Hilton’s hotels in the region are also welcome to join in the 100th anniversary celebrations through activities including:
• Guests staying at Hilton Garden Inn Puchong on 31 May will receive a welcome treat – 100 lollipops and 100 cupcakes will be distributed to guests as a token of appreciation.
• Hilton Kuala Lumpur will be inviting guests down to the hotel lobby for a giant cake-cutting ceremony in celebration of the centenary. Guests will also receive a specially curated 100th anniversary signature cake as a welcome gift in their rooms upon arrival.
• On 31 May, Hilton Manila will offer their first 100 guests a generous 50 percent discount for lunch and dinner at their dining establishment, Kusina.
• Conrad Centennial Singapore has created a special afternoon tea set at the Lobby Lounge to celebrate the 100th anniversary, where guests will get to savour signature creations from various Hilton properties worldwide in the last 100 years, including The Eggs Benedict and Red Velvet Cake.

“As a 100-year-old pioneer in the hospitality industry, we have the opportunity to keep making the world a better place, and ensure that destinations remain vibrant and resilient for generations of travellers to come,” said Paul Hutton, vice president, operations, South East Asia, Hilton.

“Being one of the fastest growing hospitality companies in South East Asia means we have the opportunity, and the responsibility, to do our part for the environment and community. It is just amazing to see our team members come together and rally behind the chance to give back through community partners as we celebrate a milestone anniversary this year. We are, after all, a business of people serving people, and our Team Members are at the heart of our success – we will not be where we are today without them,” added Hutton.

Hilton currently operates 39 hotels in South East Asia, with over 12,000 rooms across nine countries, and a pipeline of 51 hotels which will open in the next three to five years. The region is a key growth engine for Hilton, where the global hospitality company has been a pioneer in entering new destinations. This includes the launch of Hilton in Myanmar with the opening of Hilton Nay Pyi Taw in 2014 and the launch of the Hilton brand in Manila last year. Further, the company is looking forward to the opening of Hilton Dili Palm Springs in Timor Leste by 2020, which will mark not only the foray of Hilton’s flagship brand into the country, but the first internationally-branded hotel to enter the market.

For more information on the Hilton Effect and the positive impact Hilton has had on communities and cultures around the world, please visit The Hilton Effect.

###

About Hilton
Hilton (NYSE: HLT) is a leading global hospitality company with a portfolio of 17 world-class brands comprising more than 5,600 properties with nearly 913,000 rooms, in 113 countries and territories. Dedicated to fulfilling its mission to be the world’s most hospitable company, Hilton earned a spot on the 2018 world’s best workplaces list, and has welcomed more than 3 billion guests in its nearly 100 year history. Through the award-winning guest loyalty program Hilton Honors, more than 85 million members who book directly with Hilton have access to instant benefits, including digital check-in with room selection, Digital Key, and Connected Room. Visit newsroom.hilton.com for more information, and connect with Hilton on Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram and YouTube.
ข่าวโดย :  Hilton Sukhumvit Bangkok